8 soorten kussen uit de Kamasutra!

In de Kamasutra staan ook acht verschillende soorten zoenen neergeschreven. Volgens de Indiase liefdesleer kan zoenen immers de passie sterk doen opwakkeren. Probeer dus deze heerlijke zoenen om je relatie weer nieuw leven in te blazen.
1. De (tong)zoen
Deze klassieker hoeft weinig uitleg. Je drukt de lippen op die van je partner en gebruikt eventueel je tong om de mond van een ander te verkennen. Volgens de Kamasutra kan een gemeende en spannende kus veel heftiger en intenser zijn dan vrijen.

2. Zuigzoen
Maak van je mond een zuignap en zuig hard op de huid van je partner. Hou er echter rekening mee dat je een merk achterlaat..... Doordat het bloed naar de opperste huid wordt gezogen, ontstaat er een rode plek en vormt de zuigzoen de schrik voor de vreemdgaanders.

3. Kus in de nek
Op zoek naar een spannend plekje? Probeer de nekkus. Vooral bij vrouwen erg populair. 94 procent van de dames vindt dit een spannend plekje om gezoend te worden. Ook de neus, oren en ogen horen bij de favorieten. Vrouwen houden van zoentjes in de nek.

4. Bijtkus
Niet voor iedereen weggelegd, maar sommigen houden wel van deze pittige variant. Pak een stukje huid tussen de tanden en trek er heel voorzichtig aan. Laat los en begin opnieuw met een nieuw stukje huid. Ga vrij snel naar een volgend plekje. Begin niet meteen hard te bijten, rustig opbouwen en op ontdekking gaan is de boodschap.

5. Snoepkus
Bij de snoepkus breng je een snoepje, een muntje of iets lekkers in de mond van de ander. Warme of koude dingen werken nog meer zinnenprikkelend. Een ijsklontje bijvoorbeeld kan je opzuigen en gebruiken om te kussen totdat het gesmolten is.

6. Plaagkus
Komt de ander naar je toe voor een volgende zoen, trek je snel de lippen terug. Maak er een spelletje van, maar laat het niet te lang duren. Er ontstaat sowieso een sensueel spelletje waarbij de ander zich naar je toe probeert te trekken.

7. Waterkus
Kus elkaar terwijl je onder de douche staat en het water over het gezicht stroomt. Onder water kan ook, alleen lijkt dit iets moeilijker.

8. Verrassingskus
Een verrassingskus gebeurt als de ander het niet verwacht. Zoen hem of haar in de nek als je staat te wachten of midden in een drukke straat. Spontane zoenen kunnen het liefdesvuur flink aanwakkeren.

Label: zoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten