Penis XL: strechter voor het vergroten van de penis

Penis XL is een medisch vergrotingstechniek voor mannen die de lengte en omtrek van de penis willen vergroten. De Penis XL is een penis stretcher, welke aan de buitenzijde van de penis wordt geplaatst. Volgens de gebruiksaanwijzing kun je de penis vergroten zonder chirurgische ingreep. De penis stretcher van Penis XL is een veilige methode die medisch ontwikkeld en getest is. De stretcher is zowel voor medisch, esthetisch en post-chirurgisch doeleinden bruikbaar.


De werking van Penis XL is zeer eenvoudig: het is een stretch apparaat welke zich op het principe van medische tractie baseert. Er is aangetoond dat de behandeling met de Penis XL absoluut veilig, comfortabel is en geen negatieve bijwerkingen veroorzaakt.

De Penis XL bestaat uit een plastic basis ring. Deze ring is verbonden met twee dynamische metalen cilinders die op het plastic bovenstuk passen. Binnenin de metalen cilinders zitten fijne metalen springveren en in het plastic bovenstuk zitten medische silicone slangen.


Het apparaat wordt aan de buitenzijde van de penis geplaatst, lees hier meer over het gebruik. De Penis XL oefent een constante tractiekracht van tussen de 600 en 1500 gram aan gewicht op de penis. Door deze tractiekracht beginnen de cellen in de zwellichamen (de corpora cavernosa) en in het overige weefsel in de penis zich te vermenigvuldigen. Het lichaam past zijn natuurlijke vermogens toe om zich op de tractie aan te passen. Tussen de cellen ontstaat ruimte die door het genezingsproces van het lichaam opgevuld word met nieuwe cellen. Door de Penis XL consequent, progressief en op de juiste manier te gebruiken, genereren zich een enorme aantallen nieuwe cellen in de zwellichamen. Hierdoor neemt de bloed opname in de zwellichamen van de penis toe en wordt de penis groter. Kijk voor meer op Penis XL.

1 opmerking:

  1. VPXL - http://medicineronline.net/ Ik heb de bestelling zoals beloofd op tijd ontvangen en de pillen werken fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen