Hoe kun je voorkomen dat je een blauwtje loopt tijdens het verleiden?

Als je vaak probeert om contact te krijgen met een ongeinteresseerde man of vrouw en daarbij onnodig een blauwtje loopt, dan is het tijd om je te verdiepen in lichaamstaal. Kijk waar je op moet letten en verklein hiermee de kans op onnodige blauwtjes!


Potentiele vrouwelijk partners Vrouwen zijn op emotioneel gebied erg complex, veel meer dan mannen. Het is dus moeilijker om hun lichaamstaal te ontcijferen. Toch zijn er wel een klein aantal signalen die enige duidelijkheid kunnen geven.

- Heeft ze grotere pupillen? Wanneer een vrouw zich aangetrokken tot je voelt, zullen haar pupillen groter worden terwijl ze met je praat. Ze heeft hier geen controle over en kan de spanning niet verbergen. Zeker vrouwen die enigszins verlegen zijn zullen eerder grotere pupillen hebben.

- Gooit ze haar haar vaak naar achter of laat ze haar vingers vaak door haar haren gaan, dan is de kans groot dat ze je ziet zitten!

- Als een vrouw zich aangetrokken voelt tot een man zal ze vaker haar gezicht, armen of nek aanraken als je bij haar in de buurt bent. Het zijn tekenen dat ze wil dat je haar ziet en opmerkt.

- Als haar schouders en knieën naar jouw richting wijzen, dan is dat een erg positief teken, want het betekent dat ze niet afwerend is.

Potentiele mannelijke partners
- Waneer een man iemand ziet waar hij zich tot aangetrokken voelt, zal hij automatisch zijn wenkbrauwen verlagen en verschijnen er rimpels op zijn voorhoofd.

- Hij laat zijn hoofd lichtjes leunen naar de kant waar jullie oogcontact hebben. Het kantelen van het hoofd is een onbewust signaal dat een man geïnteresseerd is.

- Als hij naar je glimlacht en later overgaat in een hartelijke glimlach, dan mag je er bijna zeker van zijn dat hij zich tot jou aangetrokken voelt.

- Het is een positief teken als hij je gebaren spiegelt. Dus hij grijpt bijvoorbeeld op hetzelfde moment naar zijn glas, maakt dezelfde gebaren als jij....dat is een goed teken.

- Als een man zijn handpalmen laat zien, dan staat hij voor je open. Zo reikt hij letterlijk en figuurlijk naar je uit om een band te scheppen op een dieper emotioneel niveau.

- Tja, niet zo opzienbarend....een man die lang staart is bijna altijd geïnteresseerd. Als je echter een vaste relatie wil, dan kun je hem beter negeren. Als hij namelijk langer dan vijf seconden oogcontact maakt dan doet hij dat niet onbewust. Dit is dus vaak de techniek van de jager op een one-night stand.

Tekenen dat hij je niet wil:
- Een man die niet geïnteresseerd is zal oogcontact vermijden. Hij wil zo onbewust zijn innerlijke gevoelens voor je afschermen.

- Tijdens de conversatie draait hij zijn kaak naar je toe. Je hebt een probleem wanneer je meestal tegen zijn profiel moet praten omdat hij de kamer met zijn ogen scant....op zoek naar andere prooien.

- Als een man tegen je praat met zijn hand over zijn mond, dan is de kans groot dat hij liegt. Zo wil hij onbewust zijn lippen bedekken, alsof hij probeert de waarheid te verbergen. Ook het aan de lippen likken terwijl hij van je wegkijkt is geen goed teken.

Label: verleiden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten