Libidomiddelen: Granaatappelsap goed voor hart en libido!

Recent onderzoek toont weer aan dat fruitsap van tropische vruchten niet alleen goed voor je gezondheid is, maar ook voor je libido. Vooral het sap van granaatappel blijkt het meest effectieve afrodisiacum te zijn, gevolgd door veenbessen- en appelsap.


Meer behoefte aan intimiteit
Sap van granaatappel zorgt ervoor dat partners meer passioneel kussen. Ook blijkt uit het onderzoek dat het fruitsap een groter effect heeft op de seksuele lust bij mannen dan bij vrouwen. Mannen voelden zich vrolijker en meer opgewonden na een grote slok van het drankje. "We hadden wel gedacht dat het sap van de granaatappel meer effect zou hebben op lichaam en geest dan andere sappen, want de gezondheidseffecten van dit fruit werden al wereldwijd bestudeerd", aldus onderzoeker Duncan Smith. "Maar met dit onderzoek wilden we weten of granaatappel hetzelfde doet met je libido als andere fruitsoorten. Zeker bij mannen is dit merkbaar, zij hadden meer zin in seks dan we op voorhand verwachtten."

Goed voor het hart
Naast het feit dat granaatappel goed is voor je libido is het ook een goede bron aan anti-oxidanten. Deze stoffen verminderen het risico op hartziekten. Een leuke aanvulling dus op "an apple a day keeps the doctor away".

Label: libido

Seksueel stimulerend kruiden drankje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten