7 tips om een echte Femme Fatale te worden!

Wil je een femme fatale worden? Kijk dan eens naar deze tips van Franse vrouwen. Zij staan bekend als de grootste Femme Fatales!


Debra Ollivier, auteur van ' What French Women Know About Love, Sex and other Matters ' beweert in haar boek dat Franse vrouwen nog steeds de meesteressen van verleiding zijn. Flirten, een eigen mening hebben en daar ook over kunnen praten, spontane sex, op de juiste tijd zwijgen en vooral geen ex-gesprekken of te snel de sexspeeltjes uit de kast trekken, kwajongensgedrag van mannen accepteren...het zijn haar tips om een echte Franse Femme Fatale te worden. Kijk hier voor meer tips om jezelf een Femme Fatale te voelen!

1. Accentueer je vrouwelijke vormen
Onderzoek heeft uitgewezen dat het gewicht van een vrouw er niet altijd toe doet voor de meeste mannen. Vrouwelijke rondingen zijn veel belangrijker. Een volle vrouw die wel de juiste vormen heeft kan heel aantrekkelijk worden gevonden. Door outfits te dragen die je beste lichamelijke kwaliteiten op een stijlvolle manier beklemtonen, kun je veel aandacht van mannen krijgen.

2. Betover hem met je lach
Een vrouw valt op als ze er vriendelijk uitziet. Dus: wil je een man versieren, lach je tanden bloot. Wil je nog meer succes? Draag dan rode lippenstift zoals een echte femme fatale. Rode lippen zijn ook een teken van vruchtbaarheid, omdat ze onbewust worden geassocieerd met de clitoris. Succes verzekerd dus!

3. Praat niet met een hoog stemmetje
Vrouwen met een lage stem worden aantrekkelijker bevonden dan zij die als een kippetje met een hoog stemmetje kakelen. Adem vanuit je buik, praat rustig en al je woorden zullen zwoeler klinken. Wat je zegt is uiteraard ook belangrijk. Een eigen mening hebben en daar ook over kunnen praten is belangrijk....zonder dat je jezelf in de schijnwerpers zet. Mannen knappen vaak af van vrouwen die laten merken dat ze zichzelf zo fantastisch en aantrekkelijk vinden.

4. Wees zelfverzekerd
Zelfverzekerd overkomen heeft veel met je houding te maken: loop rechtop en probeer je open op te stellen. Vrouwen die hun armen kruisen, geven mannen de indruk dat ze afstand willen bewaren. Zelfvertrouwen zit hem ook in de kleinste details, zoals hoe je je kleedt en wat je uitstraalt. Draag bijvoorbeeld je lievelingsschoenen en je favoriete lingerie. Als je blij bent met wat je draagt straal je dat ook uit. Draag dus niet die sexy kleding als je je er niet prettig in voelt, want dat werkt averechts. Draag wat jij fijn vindt, zodat je zelfvertrouwen hebt. Dat is wat mannen aantrekt.

5. Pas je ongemerkt aan de man zijn gedrag aan
Als je met een aantrekkelijke man praat, neem dan ongemerkt een beetje zijn gedrag over, zoals woordkeuze, humor en stopwoordjes. Stel ook regelmatig gerichte vragen, zo toon je belangstelling en voelt hij zich speciaal. Af en toe subtiel aanraken kan ook geen kwaad. Het gaat erom dat hij zich mannelijker, aantrekkelijker en intelligenter gaat voelen door jouw aanwezigheid. Pas echter op dat het subtiel gebeurt, anders wordt je te slijmerig.

6. Creëer eigenheid
Mannen vinden vrouwen die slaafs de laatste modetrends volgen vaak oppervlakkig. Probeer een eigen stijl te ontwikkelen, ook als dat niet perfect de laatste mode is. Hij moet voelen dat je je fijn voelt in hoe je eruit ziet en wat je draagt. Dat zelfvertrouwen is belangrijker dan de laatste mode volgen.

7. Drink als een dame
De meeste mannen vinden vrouwelijk gezelschap aan de bar leuk. Wordt echter niet zijn drinkemaatje, want daardoor verlies je juist dat beetje afstandelijke en geheimzinnige van de Femme Fatale.

Label: seks-appeal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten