Zorg dat je tweede date een succes wordt!

Dus nam hij de stap en belde opnieuw....fantastisch! Maar zelfs als de eerste date verbazingwekkend goed ging, is het de tweede date die vaak bepaalt of jullie verder zullen gaan of dat de ontluikende romance als een nachtkaars zal uitgaan. Hier volgen een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de tweede date niet de laatste zal zijn!
1. Verander van kledingstijl
Je droeg misschien jeans, hakken en een schattige topje op de eerste date, toch? Prachtig, maar deze keer moet je zijn aandacht proberen te trekken met iets dat zijn mond doet openvallen. "Natuurlijk moet je er niet ordinair of te bloot uit zien, maar fysieke aantrekkingskracht en chemie zijn erg belangrijk voor mannen om dat beginnende gevoel voor een relatie te ontwikkelen" zegt Nancy Slotnick, oprichtster van Cablight.com, een in New York gevestigde dating coach service. Laat dus je spannende kant zien met een mooi laag uitgesneden jurkje, leuk minirokje of een flirterige hotpants.

2. Vertel hem meer over jezelf ... maar niet te veel
Misschien klikte het tijdens jullie eerste date zo goed, dat je het gevoel hebt dat je hem alles kunt vertellen. Dat is prachtig, maar doe het niet.....Natuurlijk is een tweede date bedoeld om elkaar beter te leren kennen, maar zorg ervoor dat je geen lawine van persoonlijke details over hem gaat uitstorten. Dit zal meestal niet voor toenadering zorgen, integendeel....veel mannen zullen er door worden afgeschrikt. "Praten over voorgaande relaties, problemen met je gezondheid of schulden, of het zinspelen op de behoefte aan een vaste relatie of huwelijk zijn not-done op een tweede date", zegt Diana Kirschner, auteur van 'Liefde in 90 dagen'. Een beter idee is het om te praten over wat je leuk of niet leuk vindt en te vertellen over avonturen die je hebt meegemaakt (geen monologen a.u.b...)....maar vooral om hem te stimuleren en hem de mogelijheid te bieden om meer over zijn eigen leven en persoonlijkheid te onthullen.

3. Raak hem af en toe speels aan
Meestal word de eerste date doorgebracht met aftastende gesprekken en one-liners. Tijdens de tweede date mag je wat flirteriger worden.....natuurlijk niet door je hand op zijn been te leggen tijdens het eten...dat nou weer niet....maar wat korte speelse aanrakingen op zijn arm kunnen hem het gevoel geven dat jij je op je gemak bij hem voelt. Hierdoor krijgt hij de bevestiging dat je het naar je zin hebt en dat kan hem ook weer ontspannen.

4. Laat hem naar meer verlangen
Als je echt geïnteresseerd bent in een man als potentiele partner ga dan niet te ver op je tweede date. Te snel fysiek worden of het bed in duiken kan hem achteraf een flinke afknapper bezorgen, zelfs als hij helemaal weg van je is, zegt Slotnick. Wees tijdens de tweede date verleidelijk, maar trek aan de rem zodra het meer fysiek dreigt te worden....zodat hij de kans zal krijgen om een beetje te jagen. Het oerinstinct zit nu eenmaal diep bij mannen en ze willen graag moeite doen om te veroveren. Geef hem aan het eind van de avond een lief kusje, zodat hij met verlangen naar een derde date zal uitkijken....

Label dating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten