KillSwitch app: hoe kun je je ex volledig uitwissen op Facebook?

Met de KillSwitch-app kun je makkelijk elk spoor naar je ex op Facebook wissen. Deze app werd deze maand gelanceerd als snelle, pijnloze tactiek om in een handomdraai van alle foto's, statussen en posts over en van je ex af te komen.


Het is wel belangrijk dat je nog wel bevriend moet zijn met je ex als je KillSwitch grote kuis wil laten doen, dus de app moet je op tijd gebruiken om van alle sporen op je Facebook af te komen. Het enige dat je moet invoeren is de naam van je ex en de applicatie gaat op zoek naar alles wat ermee verbonden is: foto's, filmpjes, statussen, berichten op je wall en in je rapporten. 

Wie de band niet volledig wil verbreken, maar wel de romantische, plakkerige berichten en foto's wil verwijderen, kan ook selectief wissen. Er is zelfs de mogelijkheid om enkele foto's en posts te bewaren in een aparte map.

De app kost ongeveer 75 cent, waarvan 20 procent gedoneerd wordt aan de Amerikaanse Heart Association in New York. Het nut van deze app gaat trouwens verder dan enkel verbroken relaties. Denk maar aan al die 'vrienden' die enkel een vriendschapsverzoek stuurden omwille van je ex of aan die ene Facebookvriend die elke drie seconden een babyfoto deelt. Kijk voor meer op KillSwitchapp.

Rubriek: relaties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten