Libido Power: De nr. 1 onder de natuurlijke libidopillen!


Libido Power is in de adult industrie Award winning en als beste getest. Zodra mannen meer controle hebben over het seksuele functioneren krijgen ze een beter beeld over zichzelf en stijgt het zelfvertrouwen. Hoe langer u een erectie vol kunt houden, hoe beter en intenser er genoten kan worden van de seks. Een grote en goed doorbloede penis is gevoeliger voor prikkelingen tijdens de seks.

Ingrediënten:
De combinatie en verhouding van de volgende kruiden maakt Libido-power zo'n krachtig werkzaam product.
- Ginkgo Extract.(Ginkgo bilboa) Gingko bevordert de bloedstroom naar de genitaliën doordat het de wand van de bloedvaten verwijdt.
- Calcium. Gaat zenuw spanning en prikkelbaarheid tegen, u voelt zich meer ontspannen.
- Tribulus Terrestris. Een product met een wetenschappelijke onderbouwing, klinisch onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de productie van testosteron met 50% tot 70% stijgt bij een juist gebruik van Tribulus Terrestris. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en leverfuncties. 

Libido Power verbetert de doorbloeding naar de penis en is door veel gebruikers getest en daarbij uitgeroepen tot de beste natuurlijke libidopil. Lees hier enkele ervaringen. Kijk voor meer op Libido Power.

Label: libidomiddelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten