Daniel Berger: Monogamie nekt het vrouwelijk libido

Zijn vrouwen wel zo monogaam als we doorgaans? Er zijn niet veel mannen die over vrouwelijke seksualiteit durven te schrijven. Daniel Bergner bewijst in 'Wat willen vrouwen?' dat het wel kan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
"Ook de dames lusten er wel pap van", kondigde de Volkskrant eind februari aan. Schokkend. Niet dat de dames er pap van lusten. Maar dat dit in 2014 blijkbaar zulk groot nieuws is, dat het boek dat erover werd geschreven (Wat vrouwen willen van de Amerikaanse wetenschapsjournalist Daniel Berger) wordt onthaald als een openbaring. Net als eerder het miljoenen malen verkochte (en binnenkort door Sam Taylor-Wood verfilmde) boek Fifty Shades of Grey. Langzaam, heel langzaam begint het besef door te dringen dat vrouwen van seks kunnen houden.

"Wat willen vrouwen" is een spraakmakend en baanbrekend boek over monogamie, verlangens en seksualiteit van vrouwen. Daniel Bergner baseert zich op uitputtend onderzoek en interviews met gerenommeerde gedragswetenschappers, seksuologen, psychologen en ‘gewone’ vrouwen en dwingt de lezer alle aannames over vrouwelijke seksualiteit te herzien. Hij confronteert ons met controversiële en soms ronduit ongemakkelijke bevindingen. Kijk voor het interview met Daniel Berger op Trouw.nl.
 
Label: libido vrouw
 
 
Dokteronline.com - Erectiestoornis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten