Automaat met seksspeeltjes groot succes


Een automaat met erotische artikelen in Heist-op-den-Berg in België doet gouden zaken dankzij nachtelijke klanten. Mannen en vrouwen gooien schijnbaar liever anoniem in het donker 30 euro in een automaat, dan overdag naar een winkel te gaan waar het assortiment aan seksspeeltjes veel groter is. Waarom durven vrouwen en mannen nog steeds niet zomaar een seksshop binnenstappen om een vibrator te kopen?

De eigenaar van 'Hot and Spicy' Christophe Deschildre (48) beweert zelf het gat in de markt te hebben gevonden met zijn automaat voor seksspeeltjes. De topartikelen zijn mini-vibrators en condooms. Volgens Deschildere zijn klanten vooral angstig gespot te worden in een seksshop door bekenden, stadsgenoten en voorbijgangers.

Met het succes van de erotische roman 'Fifty Shades of Grey' en de komst van ingenieuze en stijlvolle vibrators is het vreemd dat het taboe maar niet doorbroken wordt. De Amerikaanse psychotherapeute Fran Walfish zegt dat kinderen nog steeds op jonge leeftijd de boodschap krijgen dat het niet goed is om in het bijzijn van anderen de geslachtsorganen aan te raken. Dit veroorzaakt dat seksualiteit wordt geassocieerd met de noodzaak om het te verstoppen en achter gesloten deuren te doen.

Het ontdekken van de seksualiteit is echter een natuurlijk onderdeel van het opgroeien en masturberen is een normale gewoonte bij kinderen. Het is opvallend dat er ook in de pubertijd een verschillend beeld ontstaat over masturbatie bij jongens en meisjes. Jongens schamen zich niet voor masturbatie en praten er onderling over. Meisjes schamen zich en praten er veel minder over. Opvallend is dat tegen de adolescentie er een duidelijke kloof merkbaar is tussen de geslachten. Tienerjongens doen aan zelfbevrediging en praten erover, meisjes hebben het er veel minder vaak over.


Label: seksualiteit seksspeeltjes

Dokteronline.com - Erectiestoornis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten